Alma es una marca registrada de Coffee Center, S.L.
PROMOCIONS
PROMO! A PARTIR DE L´1 DE SETEMBRE, PER COMPRAS SUPERIORS A 60€, ET REGALEM UNA TETERA + 2 TASSES // PER COMPRAS SUPERIORS A 80€, ET REGALEM UNA TETERA + 4 TASSES. FES LA TEVA COMANDA I T´ENVIAREM EL REGAL AMB LA RESTA DE PRODUCTES.
Comença el setembre amb un regalàs! Aconsegueix el nostre nou joc de vaixella col·leccionable, una tetera amb 2 o 4 tasses perquè les teves infusions llueixin més elegants que mai.

Sabem que la tornada a la rutina pot pesar una mica, no et preocupis, que ens passa a tots. Fa molts anys que creem les infusions que més t'ajudin en cada moment de l'any, però és el moment de fer un pas més…et regalem elegància!

Comprant infusions o cafè a la nostra botiga online (almahome.es / fincafe.es), t'obsequiem amb una preciosa tetera i tasses a joc, dissenyades amb ceràmica de porcellana alemanya:


- Per compres superiors a 60€ et regalarem una tetera i dues tasses a joc.

- Per compres superiors a 80€ et regalarem una tetera i quatre tasses a joc.


Estem segurs que aquesta vaixella farà que els teus moments de te siguin encara més especials.

Fes la teva comanda i enviarem el regal amb la resta de productes!

 

 

*Promoció vàlida a almahome.es i/o fincafe.es de l'1 DE SETEMBRE DE 2024 fins al 30 D'OCTUBRE DE 2024 o fins a esgotar existències. Promoció vàlida per a compres/enviar a Espanya Peninsular. Per compres superiors a 60 € (sense comptar despeses d'enviament), es lliurarà un PACK D'UNA TETERA AMB DUES TASSES. Per compres superiors a 80 € (sense comptar despeses d'enviament), es lliurarà un PACK D'UNA TETERA AMB QUATRE TASSES. Promoció no vàlida per a les Balears, les Canàries, Ceuta, Melilla, i altres països de fora d'Espanya. No acumulable a altres ofertes o promocions. Les infusions i altres objectes de la fotografia no estan inclosos.